Asiantunteva apteekki

Kouluttaudumme ja ylläpidämme ammattitaitoamme jatkuvasti. Osaava henkilökuntamme antaa mielellään lääkkeiden käyttöön liittyvää opastusta parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Eurajoen apteekissa työskentelee astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöt.

Reseptien toimitus

Apteekissamme on kolme suoratoimituspistettä, jotka mahdollistavat häiriöttömän asioinnin. Voit rauhassa keskustella lääkkeistä, hoidon toteutumisesta sekä lääkevaihtoon ja lääkkeiden hintoihin liittyvistä asioista. Jokaisessa suoratoimituspisteessä on myös kassa, joten säästyt erilliseltä jonotukselta kassalle. Suoratoimituspisteeseen voi maksaa myös palveluvalinnan tuotteet.

 Palveluvalinta

Avarassa ja valoisassa palveluvalinnassa voit valita itsehoitolääkkeet sekä muut tuotteet henkilökuntamme avustuksella tai kerätä tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja maksaa ne ovensuukassalla.

Lääkkeiden hintavertailu

Kerromme sinulle, jos lääkkeesi ei ole hinnaltaan edullisimpien joukossa. Reseptilääkkeesi voidaan vaihtaa edullisempaan, mikäli lääke kuuluu lääkevaihdon piiriin.

Lääkejätteet

Vanhentuneet lääkkeet ovat ongelmajätettä. Otamme maksutta vastaan vanhentuneita ja käytöstä poistettuja lääkkeitä kotitalouksilta. Lääkejätteet voit toimittaa apteekkiin alkuperäispakkauksissa niin, että elohopeakuumemittarit ja jodipitoiset lääkkeet  (mm. Betadine ja Jodix)  ovat erillään. Myös ruiskut ja neulat voi tuoda hävitettäväksi erikseen pakattuina.