Kosmetiikka

Algotherm

Algotherm on maailmanlaajuisesti tunnettu ranskalainen apteekkikosmetiikkabrändi. Algothermin taustalla on vuonna 1904 perustettu perheyritys, Ranskan kosmetiikkamarkkinoiden johtaja Groupe Batteur. Kosmetiikan ytimenä käytettävät merilevät sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän bioaktiivisia molekyylejä: vitamiineja, mikroravinteita, mineraaleja, antioksidantteja, proteiineja sekä amino- ja rasvahappoja (omega 3, 6 ja 9). Ylelliset, miedontuoksuiset tuotteet soveltuvat laajasti eri ihotyypeille ja ikäryhmille. Algotherm-tuotelinjat ulottuvat kokonaisvaltaisesti kaikkeen ihonhoitoon päivittäishoidosta herkän, ikääntyvän ihon ja auringonoton tarpeisiin.

Tuotesarjan omille sivuille »

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

AvèneAvene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista. Favora on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-PoseyLa_roche_posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay tuotteiden tärkein periaate on minimaalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Lierac

Lierac ihonhoitotuotteet perustuvat johtavaan kauneudenhoitoteknologiaan ja aktiivisiin kasvipohjaisiin raaka-aineisiin. Ne takaavat jokaiselle naiselle, iästä ja ihotyypistä riippumatta asiantuntevan kosmeettisen ratkaisun ihonhoitokysymyksiin. Sen lisäksi, että tuotteet ovat turvallisia ja todella tehokkaita, niissä on myös erittäin ylellinen koostumus! Todellista luksuskosmetiikkaa apteekista.

Tuotesarjan omille sivuille »

Naturativ

Naturativ  on Natrue-sertifioitua 100 % luonnonkosmetiikkaa. Naturativin tuotteita on miellyttävä käyttää – sekä iholle että hiuksille. Ne imeytyvät täydellisesti, viettelevät sensuelleilla tuoksuilla miellyttävällä ulkonäöllä. Tuotteiden ainesosat ovat kylmäpuristettuja öljyjä, voiteita, kukkaisvesiä, sokeria, kasvi- ja mehiläisvahoja, kasviperäisiä alkoholeja ja biologisesti aktiivisia kasviuutteita.  Käytämme ainoastaan ekosertifioituja ja kansainvälisesti tunnettuja aineita. Kylmäpuristetut öljyt säilyttävät käsittelyssä kaikki olennaiset ainesosat.  Sertifioidutaineetantavat vakuuden siitä, että tuotannossa noudatetaan ympäristöystävällisiä prosesseja.NATURATIV on perustettu 2008. Päämäärä oli selvä alusta alkaen tarjota markkinoiden parasta  eko-kosmetiikkaa ILMAN KOMPROMISSEJA: ei parabeeneja, polyetyleenglykolia (PEG), keinotekoisia hajusteita, petroli-johdannaisia eikä mitään muitakaan luonnonkosmetiikan piiriin soveltumattomia aineita.

Tuotesujan omille sivuille

 

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »